sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Voutilan makkararetki

Kävimme tänään Villen opastuksella Markin kanssa Voutilassa ajelemassa muutamaa Villen ja Karin sinne linjaamaa enduro-tyyppistä pätkää. Tämä taisi itselleni olla Malagan reissun jälkeen ensimmäinen kerta, kun olin muuten kuin työmatkan ohessa polkuja ajamassa.

Ajot jäivät oikeastaan aika lyhyiksi tänään. Ajoimme ensin kaikki viisi pätkää läpi, jonka jälkeen muutaman niistä uudelleen. Pätkät ovat noin minuutin pituisia ja osan nousuista joutuu taluttamaan. Muutamalle pätkälle seuraamme liittyi myös matkan varreltä löytynyt Orangen Five 29:llä ajanut kaveri. Pian oli aika kaivaa kertakäyttögrilli Markin repusta esiin ja paistaa makkarat. Markin selviytymispakkauksesta löytyi myös kolatölkit kaikille, joilla skoolasimme. This is enduro.

Makkarat tulilla
Makkaralounaan jälkeen Villen oli aika lähteä kotiin ja ajoimme Markin kanssa vielä muutaman pätkän uudestaan ja jäimme Markin toiveesta hinkkaamaan yhtä rullattavaa droppia. Dropissa on pudotusta sen verran, että itse en vastaavalla maastopyöräkokemuksella olisi todellakaan sitä hypännyt. Pienen pähkäilyn ja tekniikkavinkkien jälkeen Mark ajoi dropin nätisti laskeutuen molemmille renkaille. Aika hyvin kolmannelle maastopyöräilykerralle.


Droppi


Tarkoitukseni oli ottaa kypäräkamera tänään mukaan. Latasin sen perjantaina, mutta kun tyhjensin kameran sisältöä tänään ja irroitin sen koneesta, akku oli tyhjä. No, Villellä oli kamera mukana ja hän kuvasi muutaman pätkän.




2 kommenttia:

  1. Kevätmakkaraa!

    Näin tänään Pyynikillä, kun joku ajoi mäkeä sellaisella paksupyöräisellä pyörällä ja puuskutti kovasti. En kyllä tiedä, saisko siellä ajaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Me taidettiin nähdä tuolla Voutilassa myös läskipyöräilijä. Sillä oli kireet housut jalassa, joten ei jääty juttelemaan. Kulttuuriero.

      Poista