maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen ajopäivä, tai siis…

Saavuimme eilen hyvinssä ajoin lentokentälle, mutta erikoismatkatavaroiden nuiva selvittely Finnairin tiskillä kesti 30-45 minuuttia. Karin laukussa oli vain pyöränosia, joten se meni ylikokoisena matkatavarana. Villen kanssa maksoimme pyöränkuljetuksesta, joka Finnairilla on nykyään 75 € yhteen suuntaan.


Hapanta on...

Malagan päässä keräsimme normaalit matkatavarat hihnalta, mukaanlukien Karin laukun ja odottelimme minun ja Villen laukkuja hihnan pysähtymiseen asti. Pyöriä ei näkynyt, eikä Malagan kentällä myöskään ole erikoismatkatavaroille erillistä noutopaikkaa, eikä nouvonnasta osattu sanoa mitään, joten laukut ilmeisesti jäivät Helsinki-Vantaalle.


Öiseltä kentältä ei apua heru

Switchbacksin kuski oli jaksanut odotella meitä tunnin ylimääräisen selvittelyn verran kentällä. Pääsimme huoltoasemapysähdyksen kautta majapaikkaamme, Villa Montañaan. Kiukkuisen mutinan jälkeen kävimme muutaman tunnin yöunille.

Villa Montaña on huvila, jonka pihassa on mm. uima-allas, grillakatos ja katoksen vieressä pyöränkorjauspaikka. Yhteinen oleskelutila, keittiö ja pesuhuone löytyvät myös. Vuodepaikkoja on parikymmentä. Meillä on kahden huoneen yhdistelmä ja oma kylpyhuone. Kylpyhuoneessa ei ole ovea, vain pelkkä sermi.



Grillikatos, pyöränropauspiste ja kala-allas

Kari pääsi ajamaan

Aamupalaa emme löytäneet, eikä pyöristäkään kuulunut aamulla mitään, joten aamu meni epämääräiseen odotteluun. Kari kasasi pyöränsä ja lähti yhdeksän jälkeen seurueen mukana mäkeen. Villen kanssa menimme noin vartin kävelymatkan päähän kahville ja ruokaostoksille, minkä jälkeen tapasimme paikan pomon, Michaelin Villa Montañalla. Michaelin kanssa ihmettelimme pyöriemme kohtaloa ja päädyimme päivän ajoista luovuttaneina altaalle.


Allasalue

Tähän se sitten meni..

Altaalla hengatessamme Ville soitti puhelun, jonka mukaan pyörälaukut oli paikannettu. Epäselvää oli tosin, että minne. Kävimme juhlan kunniaksi pikauinnilla ja tässä blogia kirjoitellessa, kolmelta iltapäivälla, summeri soi ja pyörälaukut saapuivat!


1 kommentti: