keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Boing boing

Kävin tänään päivällä Hi5bikesistä hakemassa jarrupaloja ja satulan. Jarrupalat ovat dh-tyyppiset, eli tehokkaat, mutta nopeasti kuluvat. Katsotaan, mitä kestävät. Pyrkimyshän on joka tapauksessa ajaa mahdollisimman vähän jarruttaen. Satula on sama SDG:n Duster, kuin edellinenkin. Vanha oli tosiaan loppuunajettu, runkokin oli poikki.


Loppuunajettu satula

Iltapäivällä kävimme Markin kanssa Hallainvuoressa ja Herttoniemessä ajelemassa. Tarkoitus oli harjoitella hieman hyppimistä. Itse en viitsinyt hirveästi riehaantua, kun Meta ei kuitenkaan mikään varsinainen freeride-pyörä ole. Herttoniemen hyppylinjalla oli kuitenkin ihan kivaa ja Mark pääsi vähän kokeilemaan hyppäämistä. Tupliin asti ei tänään vielä päästy.


Hölmöt ilmeet piiloon...

Kävimme myös työmatkani varrelle rakentamillani hyppyreillä. Eilen ajoin niiden ohi vain kerran ja kiireessä, mutta olin huomaavinani, etteivät hyppyrien nokat olleet aivan kunnossa. Eipä tosiaan! Sekä ylätöytäreen, että molempien hyppyreiden ylimmät puupalikat oli heitetty sivuun. Äkkiä ne oli korjattu, mutta onpa ihmeellistä, että joku senkin vaivan on nähnyt.


Surman suuhun...

Tässä vielä lyhyt video päivän ajoista. Terveisiä Amuriin! (Youtube ei suostu prosessoimaan videota loppuun, sen saa silti näkymään painamalla Watch on Youtube)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti