sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pikkukoski Enduro Race

Eilen ajettiin kauden avauskisa, Pikkukoski Enduro Race. Kisa oli jokseenkin leikkimielinen, Pikkukosken ympäristöön rakennettu pikkukisa, jossa ajettiin neljää eri erikoiskoetta kutakin kaksi kertaa ja välissä oli lisäksi kerran ajettu yleisö-EK.


Hetki ennen EK1:n starttia


Aina ennen ensimmäistä kisalaskua kyseisellä pätkällä ajettiin yksi harjoituslasku. Pätkät olivat pituudeltaan minuutin molemmin puolin ja koko kisan yhteisaika oli voittajalla alle seitsemän minuuttia. Ajanotto järjestettiin käsipelillä, minkä takia noin kaksikymmenhenkinen kisakaravaani pysytteli koko päivän yhdessä porukassa.

Pätkät olivat hauskaa ja vauhdikasta suomienskaa ja kuudentena EK:na ajettu yleisö-EK piristi kisaa entisestään. Siinä ajettiin mäen päällä oleva kahdeksikko kahteen kertaan. Mutkissa oli sen verran bermiä, ettei jarrutella juuri tarvinut ja keskellä kahdeksikkoa oli hyppyri. Todellista yleisöviihdettä!

Juuso Pihlaja nakutteli tasaisen varmasti pohja-aikoja yleisö-EK:ta lukuun ottamatta. Juusolta meni kuitenkin takakiekko EK 7:n lopussa rikki ja yleisö-EK:n parhaan ajan polkenut (ja samalla singlepivotin poljentakyvykkyyden todistanut) Sauli Hjerppe nappasi lopulta voiton kokonaiskisassa.


Meta kantoi kisanumeroa ylpeästi

Itse olin kisan 14:stä osallistujasta neljäs. Edeltä tosin muutama kovempi kuski ei ajanut kisaa loppuun asti, mutta luotettavuusajoahan enduro on. Näin olen lukenut internetistä. No, oli sijoitus mikä tahansa, hauskaa oli ajella. Muutama pieni ajovirhe ja melkein eksyminen matkalle sattui, mutta  niihin ei oma kisa kaatunut. Kovempaa pitäis jaksaa polkea ja vähemmän jarrutella. Tästä on hyvä jatkaa Calpiksen Warm up -kisaan toukokuun alussa.

Iso kiitos Markulle hauskan kisan järjestämisestä ja kiitokset kilpakumppaneille. Hauskaa oli!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti