torstai 11. syyskuuta 2014

Sairaslomailua

Viisi viikkoa alkaa olla vierähtänyt käden loukkaamisesta. Pidin kipsiä kolmen viikon verran, jonka jälkeen olin vielä viikon sairaslomalla. Kipsissä ollessaan käsi ei tuntunut kovin kipeältä ja ajattelinkin, että se olisi täydessä kunnossa heti kun kipsi poistettaisiin. Yllätys olikin suuri, kun kipsin poistettuani käsi oli edelleen turvoksissa ja pikkusormen liikeradat todella vajaat. Rannekin, joka ei kolarissa edes loukkaantunut, oli kipsissä paikallaan ollessaan jäykistynyt ja kipeytyi liikkeestä. Blah.

Kävin heti ensimmäisenä päivänä kuitenkin kevyesti pyöräilemässä ja kättä suuremmaksi ongelmaksi osoittautui jalka, jonka olin myöskin kolauttanut kaatuessani. Se oli ja on itseasiassa vaivannut koko ajan, kun koirien takia en ole voinut liikkumista ihan älyttömästi rajoittaakaan. Istualtaan ajamista kroppa kuitenkin kesti ihan hyvin ja kävin jopa ajamassa kesän ensimmäiset maantielenkkini!


Vakuutusyhtiö auttoi kypärän kanssa

Sairaslomalla kerkesin käydä yksikätisenä Kivikossa puuhastelemassa hyppyrihommissa. Olin jo ajat sitten bongannut erään kohdan, johon olisin hyppyrin halunnut rakentaa. Kahden kaatuneen puunrungon väliin olisi saanut noin neljämetrisen gäpin, mutta kohta oli aika loiva. Rakensin bermiä ja oioin polkua pienemmällä hyppyrillä. Millään en mutkaa edeltävää vauhtia kuitenkaan saanut jatkettua hyppyrille asti, joten lopulta päätin tuoda alastulon lähemmäs.



Alkuperäinen alastulo


Gäppi.. jota ei koskaan hypätty

Videolla on pilkottuna, alunperin Instagramiin tarkoitettuna, vähän sekavasti mutkan ja hyppyrien eri vaiheita. Lopussa "iso" hyppyri lähennetyllä alastulolla. Ensimmäisen hyppyrin nokan loivensin lopulta, että siinä sai pidettyä vauhdin paremmin yllä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti