keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Messilä Bike Park

Heräsin viime viikon perjantaina kurkku karheana ja laitoin radion päälle. Ensimmäinen aihe Ylex:n uutisissa oli, että kesäflunssa-aallolta on vältytty. Niinpä.

Tänään olin päättänyt lähteä Messilään. Aivan terveeksi en vieläkään itseäni tunne, muttei rauhallinen bikepark-ajelu ihan hirveän pahaa voisi tehdä. Kerta oli ensimmäinen Messilässä ilman sen kummempaa ohjelmaa. Aiemmin olen käynyt siellä enskakisoissa ja Matin ajokoulussa.

Ajoin käytännössä vain kahta eri pätkää. Pieniä variaatioita mukaan mahtui, kun en aluksi löytänyt reittejä kunnolla, enkä kyllä tiedä, löysinkö lopuksikaan. Epäselviä, töksähtäviä tai siirtymäkohtia tuntui reiteille mahtuvan. No, pääasiassa halusin jatkaa Åressa vauhtiin päässyttä hyppytreenailua ja jotenkin siinä onnistuinkin. Kropasta puuttuu flunssa jäljiltä terävyys, joten mukavuusalueella ajelin, enkä lähtenyt sen suurempia sankarisuorituksia hakemaan.

Messilästä löytyy aika houkuttelevan näköisiä hyppyreitä, mutta suurin osa niistä on gäpillisiä ja niin isoja, ettei meikäläisellä ihan vielä niihin ole asiaa. Isoimmat hyppyrit näyttivät rauhallisen mallisilta, mutta hieman hirvittää ajatus lyhyeksi jäävästä takakorkeasta hypystä vastapattiin. Viimeisessä gäpillisessä hyppyrissä on sentään pidempi pöytämallinen alastulo, joten sen voisi yrittää ottaa haltuun ensi kerralla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti