sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pikkukosken hyppysessiot

Kävin Metukan Rebirth-videota varten muutama viikko sitten lapioimassa Pikkukosen step-upin esiin. Sen jälkeen siellä on muutaman kerran muutenkin käyty ajamassa. Meinasin löhötä sunnuntain kotosalla kun sisäreisi on ollut vähän ärtyneen oloinen. Luin kuitenkin Facebookista, että paikka oli taas käyty siistimässä ja enduromiehiä oli menossa sessioimaan hyppyriä. Pakkohan sitä oli mennä paikalle.

Pari viikkoa sitten kävin dirttipyörällä ajamassa hyppyrin noin kymmeneen kertaan. Toisin kuin Metukalla hypätessä, dirttipyörällä en oikein löytänyt kunnon rentoutta hyppyriin. Haluan kuitenkin oppia hyppäämään kunnolla, joten lähdin taas pikkupyörällä liikenteeseen. Viimeksi kun menin hyppäämään, laitoin Racing Ralphit alle, että edes jotain pitoa olisi. Muilla paikallaolijoilla olikin sitten n. 160 joustavat pyörät ja Ice Spiker Prot alla.


Tapsa linkuttaa

Nokka oli melko sileässä jäässä, mutta kun sitä vähän karhensi ja ajoi suoraan, liukkaus ei ollut ongelma. Vauhdinotto ja alastulot menivät lumipupuksi ja hieman urille, joten niiden kanssa oli pikkupyörällä välillä vähän hankalaa. Useamman kymmenen kertaa tuli hypättyä, mutta eipä niistä monikaan kovin rennosti ja nätisti alastuloon mennyt. Kiikkerää on meno dirttipyörällä, mutta hauskaa oli silti. Seuraavan kerran sitten järeämmällä maasturilla, niin saa hieman rentoutta hyppäämiseen.

Kuskeja oli parhaillaan viisi kappaletta ja kuvaajakin kävi paikalla. Otin aluksi vähän videota, mutta kun kuvaaja tuli paikalle, päätin jättää hommat osaavammalle. Tässä kuitenkin ekan tunnin fiiliksiä videolla, omia hyppyjä ei tietenkään videolle päässyt. Kiitti Jukalle lapioinnista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti