torstai 12. kesäkuuta 2014

Uusi käänne. Tai siis mutka

Löysin koirien kanssa ulkoillessani yhden potentiaalisen kohdan, mihin pystyisi ehkä rakentamaan pienen bermi- ja hyppypätkän. Kävin siis keskiviikkona hieman tonkimassa maata.


Ensimmäinen mutka työn alla


Siirsin polun päälle kaatuneen rungon bermin laidaksi ja ensimmäisestä mutkasta tuli ihan vauhdikas. Ei se kyllä aluksi kaartanut edes 90 astetatta. Jyrkensin mutkaa hieman lopusta ja tein heti perään mutkan toiseen suuntaan. Toisesta mutkasta tuli jyrkkä ja hidas. Kyllähän siinä kanttaamista pystyy harjoitella, mutta jos perään mielii hyppyriä rakentaa, vauhti on liian hiljainen. No, katsellaan. Selän sain taas vähän jumiin kaivellessani. 





Pakkasin jo keskiviikkoiltana kamat autoon viikonlopun Jyväskylän kisareissua varten. Meta on edelleen telakalla odottelemassa uusia osia, joten lähden Spessulla liikenteeseen.

Sää on ollu melko vaihtelevaa, mutta sadetta ei kai viikonloppuna pitäisi olla. Viime vuonna loukkasin olkapääni Jyväskylässä kaatuessani mutarännissä heti ensimmäisellä EK:lla. Toivottavasti tänä vuonna menee hieman paremmin.  

1 kommentti: